Дистанційка!

2021-10-07

/Files/images/unnamed (1).jpg

Рішення педагогічної ради Снігурівької ЗОШ І-ІІІ ступенів

1. Перевести Нововасилівську філію І-ІІ ступенів з 07.10 по 21.10.2021р. на навчання з використанням елементів різних форм дистанційного навчання, у синхронному (додаток для проведення відеоконференцій Zoom) та асинхронному режимах, плануючи уроки через платформу GoogleClassroom.

2. Забезпечити проведення синхронних уроків, використовуючи додаток для проведення відеоконференцій Zoom відповідно до розкладу.

3. Забезпечити виконання навчальних програм, ураховуючи специфіку роботи закладу із застосуванням технологій дистанційного навчання та відповідно до «Положення про дистанційну форму навчання в Снігурівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Снігурівської районної ради Миколаївської області».

4. Забезпечити проведення роз'яснювальної роботи серед учасників освітнього процесу щодо запобігання розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19, заходів запобігання поширення хвороби, проявів хвороби та дій у випадку захворювання; профілактики дитячого травматизму, зокрема з питань пожежної безпеки, поведінки на дорогах і вулицях, на водних об'єктах, під час знаходження вдома на карантині.

5.Класним керівникам 1-9 класів:

Попередити здобувачів освіти та їх батьків про зміну режиму роботи закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi