• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Розпочато державну атестацію Нововасилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Розпочато державну атестацію Нововасилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

/Files/images/P1019923.JPG

З 10 по 30 травня 2017 року відповідно до ст. 40 Закону України «Про загальну середню освіту», на виконання Плану проведення державних атестацій загальноосвітніх навчальних закладів Снігурівської районної ради Миколаївської області, затвердженого наказом начальника відділу освіти райдержадміністрації від 25.03.2015 №61, та наказу начальника відділу освіти райдержадміністрації від 30.03.2017 №72, з метою забезпечення реалізації єдиної державної політики у сфері загальної середньої освіти, відбуватиметься державна атестація Нововасилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Снігурівської районної ради Миколаївської області.

10 травня 2017 року у приміщенні школи директором
Ковальчук С.М.проведено відкриту публічну презентацію діяльності навчального закладу, проаналізовано роботу педагогічного колективу, досягнення та перспективи розвитку ЗНЗ. На презентації були присутні члени атестаційної комісії, представники органів місцевого самоврядування, батьківська громадськість, колектив школи. Адміністрація закладу презентувала діяльність школи з різних напрямів діяльності.

Заступник начальника відділу освіти Забава О.В.привітала педагогічний колектив закладу з початком атестації, ознайомила з робочою програмою, представила членів атестаційної комісії та довела до відома присутніх інформацію органу управління освітою щодо створення ним умов для забезпечення функціонування закладу.Завідувач РМК Богданова Г.О. доповіла про науково-методичну роботу педагогічних працівників та впровадження інноваційних педагогічних технологій у навчальний процес.

Атестаційна комісія за результатами експертизи навчального закладу надасть оперативну та достовірну інформацію про стан роботи закладу, визначить комплексну оцінку його діяльності, дозволить сформувати перспективи розвитку навчального закладу в цілому.

/Files/images/P1019913.JPG

/Files/images/P1019924.JPG

/Files/images/P1019927.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi