• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки тижня зарубіжної літератури «Вас кличе світ літератури»

Підсумки тижня зарубіжної літератури «Вас кличе світ літератури»

2018-02-02

З 28 січня по 01 лютого 2019 року в Нововасилівській філії І-ІІ ступенівпройшов Тиждень зарубіжної літератури під гаслом : «Вас кличе світ літератури», основною метою якого булопідвищити інтерес учнів до уроків зарубіжної літератури, виховати повагу до літературних та культурних традиційнародів світу, навчити самостійно працювати з додатковою літературою, виділяти головне,висловлювати та відстоювати власну думку, формувати естетичні смаки тощо.

Учні молодших класів майстерно зображували героїв казок в ілюстраціях, а учні 5-9 класів створювали рекламні стіннівки на різні теми( 5 клас- «Великі казкарі», 6 клас - «Міфічні істоти»). П'ятикласники та шестикласники стали активними учасниками гри «Казка в гості поспішає». Восьмикласники цілий тиждень збирали матеріал для лепбука «Що є для нас книга?», а потім працювали над його створенням. Завершився тиждень заходом для учнів 8-9 класів «Так ніхто не кохав…(Найвідоміші історії кохання)»

Чітко спланований Тиждень зарубіжної літератури сприяв активізації творчості учнів, їх високих духовних якостей, підвищенню інтересу до уроків зарубіжної літератури, розвитку навичокучнів з образотворчого мистецтва, логічному мисленню, акторській майстерності.

Вчитель зарубіжної літератури

Єндзевич А.В.

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi