Поповнення бібліотечного фонду

2018-01-19

/Files/images/P80117-140037.jpg

“Гарний бібліотечний фонд не обов'язково має бути великим, особливо в новому світі цифрової інформації. Відповідність фондів потребам місцевої громади важливіша, ніж обсяг фонду” (рекомендації Міжнародної федерації бібліотечних асоціацій (ІФЛА)).

Враховуючи цю рекомендацію бібліотекар Нововасилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Червона С.В., за сприяння адміністрації школи, замовила художню літературу, яка вивчається на даний час шкільними програмами та розглядається на виховних годинах.

І ось перші надходження порадувати вчителів та учнів школи – це: К.Нестлінгер «Конрад, або дитина з бляшанки», Діана Він Джонс «Мандрівний замок Хаула», К.Функе «Чорнильне серце», Е.Портер «Полліанна», А.Лингрен «Міо, мій Міо», М.Павленко «Русалонька із 7-В. Прокляття роду Кулаківських», В. Рутківський «Джури козака Швайки», З.Мензатюк «Таємниця козацької шаблі», Шарль Перро Казки, Олександр Дерманський «Стонадцять халеп Остапа Квіточки».

Головна мета – це залучення учнів до найвищих досягнень національної та світової літератури, виховання естетичних смаків, читацької і загальної культури.

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi